25. 7. 2020

Pedal Planet v Novej Polianke

      Pedal Planet je sen každého dieťaťa. Vidieť a aj zažiť okolo sto šľapacích autíčok, ktoré majú svoj príbeh bol zážitkom pre nás i pre deti.
     Pedal Planet patrí k jednej z najväčších súkromných zbierok šliapacích autíčok v Európe. Viac ako 110 exponátov z celkového počtu 300 ks je v Galérii Tatry rozdelených do šiestich hlavných skupín. Nájdete tu vzácne autíčka Formuly 1 i ikonické modely značiek ako Porsche, Mercedes, Jaguar, ktoré si získajú vašu priazeň.



 KDE, KEDY, KOĽKO

Pedal Planet sa nachádza v obci Nová Polianka, hneď pri Starom Smokovci. Nehľadajte budovu s názvom Pedal Planet, ale GALÉRIA TATRY, ktorá sa nachádza na ľavej strane, keď vojdete do obce. Budova nie je výrazná, stromami obkolesená. Parkovisko je o pár metrov vyššie od budovy a je bezplatné.

Vstup do galérie si treba rezervovať. My sme síce išli na "dumaka", no v tom čase tam nebol nik, iba my, takže nás pokojne vzali, inač je kapacita prehliadky obmedzená. A aby ste zbytočne nečakali, rezerváciu môžete urobiť TU.  
Rezervácie môžete urobiť aj telefonicky +421 901 771 720 alebo e-mailom: recepcia@pedalplanet.sk

Vstupné pre dospelého je 9 €, pre deti od 4 rokov 6 €. Samozrejme ponúkajú aj zvýhodnené rodinné balíky.




 Toto som si vybrala. 



ČO PONÚKA PEDAL PLANET

Okrem zaujímavého výkladu s unikátnymi autíčkami rozdelených podľa krajiny pôvodu, ako napr. Taliansko, Nemecko, Rusko, Francúzsko a Veľká Británia nachádza sa tu aj sekcia s luxusnou značkou Rolls Royce.

 Prvá miestnosť vás ohúri, toľko šľapacich autíčok na jednom mieste. Najradšej by som chcela všetky vyskúšať, čo však nie je možné.
No keď vás sprievodkyňa vezme ďalej, môžete sa tam šantiť spolu s deťmi. Teda deti o trochu viac.
Nájdete tu aj šľapacie motorky, bicykel pre dvoch, kde si môžete zmerať sily, kto je rýchlejší, zábavný chopper - kolotoč, na ktorom si môžu deti aj zajazdiť. Lákadlom je pohyblivá raketa pre dvoch kozmonautov s plnou výzbrojou.





Boli ste? Vedeli ste o tomto mieste?

Môžete ma sledovať na FB , viac fotiek a tipov nájdete na instagrame.

S láskou

*m 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára