16. 7. 2020

Leto na balkóne

     Po rokoch skladovania všetkého možného sa náš balkón premenil na oázu pokoja. Aj toto letné počasie nám praje prežiť spoločné chvíle  a užiť si ho plnými dúškami. Už sme na balkóne jedli, pili ľadovú kávu, hrali sa, učili, spievali i pracovali ako sa sadia a presádzajú rastlinky či kvetinky.
Piškoťák ma svoje paradajky, ktoré si zasial a stále sa o ne stará.
    
     

     Teraz, keď sedím na balkóne a vo večerných hodinách popíjam ružové vínko, som spokojná a šťastná, že sa nám to takto podarilo. To šesťročné čakanie stálo za to. Je pravda, že vždy niečo prinesiem z prírody, čo sa mi tam hodí alebo poprekladám kvety alebo iné dekorácie, ale v konečnom dôsledku asi takto vyzeral náš balkón v predstavách.







      Na to, aby bol váš balkón krásny nepotrebujete veľa. Pár kvetov od maminky, byliniek od susedky, deky, vankúše, prehozy, ktoré sa doma vždy nájdu a čarovný priestor je na svete. Investícia nemusí byť vôbec veľká. 











      Keď cítite, že priestor potrebuje zmenu, stačí si priniesť nejaké dreva, drievka, paličky, palice, poprekladať kvety, vyrobiť nejaké diy a je to. Napríklad my sme maľovali kamene a tie zdobia náš balkón: sú to kamienky v tvare srdca alebo kaktus z kameňov.











Inšpiráciu na jesenný balkón nájdete  TU
 
 


Príjemné balkónové leto.

S láskou

*m

    



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára